11 comments:

 1. hallo jaap. kan je building instruction maken voor deze scania alstublieft.

  ReplyDelete
 2. ow dat is mooi hij ziet er strak uit de cabine lijkt een beetje op de oude r serie maar verder de dubbel wiel is mooi. ik heb een vraag ik zie daar een batterij box aan de linker kant welke is dat ik wil er ook een kopen maar je hebt er toch 2 of niet. ik hoop snel weer te horen van jouw. anoniem !

  ReplyDelete
 3. dat is een powerfunctions oplaadbare accu
  daarop aangesloten 2 Ir receivers en 2 PF light packs
  aandrijving = XL
  sturen = M
  kiepen = XL (M is echt te zwak)

  there is an PF recharge able accu on the right side
  connected with it : 2 Ir receivers and 2 PF light packs
  drive : XL
  steering : M
  dumping : XL (M is too weak)

  ReplyDelete
 4. nog even voor de duidelijkheid ik heb maar 1 accu pack voor alles
  omdat accu pack 10V ipv 9V geeft is er genoeg vermogen voor ruig terrein

  ReplyDelete
 5. Dankje jaap ik zou zeggen ga zo door met bouwen. en mischien heb ik veel vragen maar ik heb een probleem ik heb 2 differentiaal en de 6x6 heeft er 3 dus maar ik zat ook te denken heb je voor de rode man 4x4 ook geen building instruction en ik heb het bij de gele man 4x4 op brickshelf gekeken maar stuur systeem die jij gebruikt is toch oud (hier na heb ik geen vragen meer zal ik je ook niet meer storen!)

  ReplyDelete
 6. Dankje ziet er goed uit ga zo door. en zorg dat je snel dingen op je site zet. ik zie het wel :)

  ReplyDelete
 7. Kunt u alstublieft een bouwinstructie maken?
  vind hem zoooooo cool :-)

  ReplyDelete
 8. Hallo,the Scania Dumper 6x6 is very beautiful,please can you send me the part list and the building instructions.Thank you.

  ReplyDelete
 9. http://jaaptechnic.blogspot.nl/p/contact.html
  As you can see in the FAQ
  You can only get the building instructions which are displayed at:
  http://jaaptechnic.blogspot.nl/p/downloads.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo,can I pay by IBAN and BIC for this 6x6(8x8). I have try to send you an E-mail. It wasn't positive. Thanks

   Delete
  2. You can only buy the instructions for the 8x8 (which is different from this truck)

   You only can buy instructions for this truck:
   http://jaaptechnic.blogspot.nl/2012/11/scania-8x8-ldd.html

   Please try again to send an email to me. I really need your email address.

   Delete